180125_handbollforalla_640

SPECIALPRIS TILL HFA

”För ett och ett halvt år sedan startades Handboll för Alla som en del i den ordinarie verksamheten i Sävehof. Det har blivit succé och laget har haft en händelserik och rolig säsong.”

”– Vi ser det inte som ett projekt utan som en del i vår vanliga verksamhet och vi är väldigt stolta över laget. Vi kanske till och med borde ha startat det tidigare. Spelarna är medlemmar i Sävehof som alla andra. Ledarna är otroligt duktiga och engagerade och det hade aldrig blivit så bra om inte det funnits så drivande personer bakom det hela, säger Stefan Albrechtson.”

Läs mer i Partille Tidning >>>

Sävehof startar som en av de första klubbarna Handboll för Alla som en del av ordinarie verksamhet och är en gående handboll riktad till barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning. Hela familjen är välkommen för att träffas och utbyta erfarenheter. Du som är i behov av assistenthjälp ser till att den finns med som stöd under träning. Handboll för Alla i Sävehofs regi omfattar en grupp för 7-12 år och en grupp för 13 år och äldre, båda grupperna med både pojkar och flickor.Vi samarbetar med Svenska Handbollsförbundet för att utveckla handboll för denna grupp.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..