SOFIE BÖRJESSON LÄMNAR EFTER SÄSONGEN!

Sofie Börjesson lämnar Sävehof efter säsongen.

Efter tre säsonger i Sävehof fortsätter Sofie sin handbollskarriär i Vipers Kristiansand och kommer därmed spela vidare med Jamina Roberts som skrev på för det norska topplaget för en dryg månad sen. 

Sofie kom till Sävehof för tre år sedan från Kungälvs HK och tar nu nästa steg ut i Europa.

-Jag ser verkligen fram emot att flytta till Vipers och Norge. Det kommer bli jättekul, spännande och givetvis en utmaning.  Mina tre säsonger i Sävehof har varit utvecklande och jag är mycket tacksam och glad för att fått tillhöra laget och klubben. Nu känner jag för att avsluta och kröna min tid i Sävehof med ett SM-guld, säger Sofie Börjesson.

-Det är jättekul för Sofie att få en fortsatt karriär i Norge, och såklart välförtjänt. Hon har haft en bra utveckling under sina år här i klubben, säger Emil Berggren, Sportchef i Sävehof.