170508_semi_2_skuru_640

SKURU VS SÄVEHOF IKVÄLL

Semifinal 2 damer
Skuru vs Sävehof
8 maj 19:00 i Eriksdalshallen

Sävehof har kommit in i slutspelsbubblan och har fram till nu kört över motståndarna. Ikväll spelas semifinal två mot Skuru på bortaplan och den kommer visa mycket av var Sävehof står inför fortsättningen. Vid seger är det mycket som talar för att damerna spelar sin nionde raka SM-final i Malmö 27 maj 12:45.

Bussen till Stockholm och Eriksdalshallen avgår 12:00 men vi fick en pratstund med Henrik Signell nu på morgonen.

– Det skall bli väldigt roligt att åka upp till kvällens match, vi fick riktigt bra slag på Skuru sist och ikväll kommer vi nog att få se ett helt annat motstånd. Det är alltid svårt att möta Skuru borta och jag tycker att de har blivit bättre och bättre under hela våren.

– Det är ingen risk att vi underskattar motståndarna när vi kommit så här långt i serien, alla lag som är kvar är bra och alla kan vinna. Vi har tränat bra och har god fysik och Skuru skall vara riktigt bra för att slå oss i den här serien. Men det kräver hårt jobb hela vägen, om vi bara tror att det löser sig så är vi farligt ute, men jag ser ingen risk i att det skulle kunna hända.

– Vår fysik är oerhört viktig under en så här lång säsong. Vi har tränat extra mycket under året och det skall förhoppningsvis betala sig nu på slutet. Det är viktigt att kroppen är hel såklart men att hjärnan får syre är ju extra viktigt i slutet på en match för det är då som det börjar tas fel beslut och man slarvar. Det känns som vi är väldigt starka sista kvarten och den känslan skall följa med hela vägen och förhoppningsvis ta oss till en SM-final i Malmö.

Vem tror du är extra het och kommer kliva fram ikväll?

– Jag vill att alla skall kliva fram ikväll, alla känns väldigt heta och laddade för matchen, avslutar en glad och förväntansfull Henrik Signell.

Visas i TV4 Sport och C More eller på Johns Scott’s Partille

https://www.cmore.se/sport/spel/3912760-skuru-ik-ik-savehof

 

 

 

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..