SISTA MATCHEN I SÄVEHOF

AVTACKNING DAMSPELARE IK SÄVEHOF

Denna hårdskjutande skytt anlände från danska ligan inför säsongen 2015/16. Hon har gjort 2 säsonger i klubben. Var i vintras utlånad till klubben hon nästa år kommer att representera, BK Heid. Vi tackar för hennes insatser i Sävehof och önskar henne lycka till i BK Heid.
#11 Rikke Jensen

 

2012 kom denna målvakt till klubben. Efter JSM-guldet 2015 lyftes hon upp i A-laget. Hon var under en kort period denna säsong varit utlånad till klubben som hon kommer att representera, Önnereds HK. Vi tackar för hennes insatser i Sävehof och önskar henne lycka till i Önnereds HK.
#16 Hanna Eriksson

 

Efter en fantastisk OS-turnering i Rio de Janeiro trodde många att denna spelare skulle bli värvad av en storklubb. Men hon ville annat och valde att spela för moderklubben. Nu jagar hon sitt sjätte SM-guld. Hon vill ut i Europa igen, var är just nu inte klart. Vi tackar för denna ettåriga sejour i klubben och önskar henne såklart välkommen hem till moderklubben igen.
#28 Jamina Roberts

 

Efter en skada på en linjespelare kontaktades denne spelare, som då hade lagt skorna på hyllan. Hon hoppade på tåget och är sedan förra säsongen lagets kapten. En otrolig kämpe som alltid ger ALLT. Hon har tagit 3 SM-guld. Nu kommer hon att satsa på sin civila karriär. Vi hoppas såklart att få se henne i hallen framöver och stötta tjejerna. Vi bugar och bockar och säger tack till;
#8 Elin Enhörning

 

Denna artist kom 2010 till IK Sävehof från Önnereds HK. Hon är inne på sin sjätte säsong i klubben (5 SM-guld). Hon är 24 år, har spelat EM, VM och OS. Hon har gjort 76 landskamper och 162 landslagsmål. Nästa år blir hon klubbkamrat med Filippa Idéhn och skall lära sig att prata franska. Vi lyfter på hatten och säger stort lycka till och hoppas såklart på att få se henne i den svartgula tröjan igen.
#4 Loui Sand

 

Sist men inte minst, landslaget och klubblagets förstamålvakt. Kom till Sävehof som 16-åring från moderklubben Kroppskultur. Denna 25-åring är inne på sin nionde säsong i A-laget (8 SM-guld) Hon har gjort 54 landskamper, än så länge. I sommar går flyttlasset till Danmark och Köpenhamn. Vi tackar och bockar. Säger stort lycka till och hoppas såklart på att få se henne i den svartgula tröjan igen.
#1 Johanna Bundsen