SIGNELL INFÖR SEMI 4

Spelarbussen rullade in i Partille vid 3.30 på morgonen efter senaste matchen och tränaren Henrik Signell gav laget fredagsledigt och siktade istället på en bra lördagsträning inför den fjärde semifinalen mot Skuru.

– Det finns små saker vi vill förbättra som kan göra skillnad, säger han.

När Henrik Signell analyserat tredje semifinalen plockar han fram basic-grejer som förbättringspotential.

– Skuru lyfte högre än de gjort tidigare i försvarsspelet i andra halvlek och vi fastnade i det. Vi behöver ha fart när vi får bollen, inte gå på deras försvarare, säger han.

Senaste semifinalen gick ju till förlängning, och det kunde mycket väl blivit ytterligare en förlängning, för Sävehof hade en kvitteringsboll inne men spelet blåstes av för det frikast som avslutades efter att matchtiden gått ut.

– Det har varit jämna matcher tidigare också, men då har det vägt över till oss efter 50-55 minuter. Den här gången vägde det över en aning för Skuru. Man kan konstatera att det är två jämna lag och små marginaler som avgör, säger Henrik Signell.

När han pratar om förutsättningarna blir det tydligt att Sävehof ändå gillar läget:

– Skuru gjorde det jobbigt för oss i senaste matchen, men att vi har 2-1 efter tre matcher är ett fortsatt härligt läge. Samtidigt vet vi att det krävs bra prestationer för att vinna en match till. Klart att det här känns inspirerande, säger Henrik Signell.