SIGNELL INFÖR KVÄLLENS MATCH

Semifinal 2
Sävehof vs Skuru
Måndag 23 april 19:00

Köp biljett >>>

Sävehofs fina matchfacit håller i sig. Segersviten är just nu uppe i 14 matcher, och tränaren Henrik Signell känner att motståndarna måste vara bra för att kunna rubba Sävehof.

– Vi har en bred trupp och är fortsatt starka över 60 minuter, det känns skönt att ha med sig, säger han.

Semifinalen spelas i bäst av fem matcher, och Sävehof fick bästa möjliga start i och med vinsten på bortaplan. Nu krävs det fortsatt skärpa och mod, såväl fysiskt som mentalt.

– Man förbereder sig, lägger fokus på träning och saker som kan förbättras, saker som vi själva kan styra över. Sedan ska vi vara medvetna om Skurus eventuella förändringar, deras plan B, säger Henrik Signell och fortsätter:

– Vi går såklart igenom förra matchen och ser på detaljer, letar efter saker som Skuru varit lyckosamma med och som de kan tänkas fortsätta arbeta med. Men samtidigt är det en balansgång – ska vi träna på det vi tror att de kommer att satsa på eller nöja oss om att prata om det och jobba med vårt spel istället?

Henrik Signell har i alla fall i åtanke att Skuru kan uppträda med ett mer offensivt försvarsspel (5-1) och att de kan spela 7-6-anfall även om så inte var fallet senast.

– Det var en ganska normal kamp för att vara slutspelsmatch senast, men jag tror att kampmomentet kan höjas ett snäpp till. Vi känner oss bra förberedda och är medvetna om att det kommer bli tuffa matcher hela vägen i den här matchserien, säger han.