Serien är igång

Så va serien igång, vi startade upp med en mycket väl genomförd premiärmatch borta mot IVH. Bra laginsats där alla bidrog med hårt arbete och en härlig vilja att springa. Vi har medvetet satsat försäsongen på att träna och spela lite matcher, syftet med det är att utveckla oss på alla plan och på bästa sätt göra oss klara till de utmaningar vi står inför denna säsongen. Det märktes väldigt tydligt att det var fjorton tjejer som verkligen hade längtat efter att få spela match, kanske lite rostigt i vissa moment så som timing mm, men spelglädjen och kämpa glöden är fantastisk att få ta del av på så nära håll. Nu ska vi ta emot Spårvägen på söndag och jag kan lova att vi kommer heltaggade till vår hemmapremiär, det va ett bra tag sen vi spelade i vår hemmaborg.

Jag vill passa på att göra en liten kort presentation av våra nya goa spelare som alla tagit steget upp från vårt egna juniorlag, och samtidigt framhålla dess grymma ledare: Madde, Angela och Thomas mm, ni gör ett kanonjobb som puttar upp såna fina talanger till oss i A-truppen.

Jamina Roberts 9M: Riktigt vass man mot man, härligt driv i steget samt mycket god speluppfattning.

Linnea Aruvald V6: Snabb kontringsspelare, fin teknik i avslut samt en härlig inställning.

Moa Fredriksson 9M: Fysiskt praktexemplar som älskar att träna, mycket bra försvarsspelare som tog oss alla med storm på Idrelägret. Tyvärr knäskada för tillfället, men snart på G.

Maria Pettersson 9M: Väldigt stark man mot man både framåt och bakåt, älskar att träna och är helt hänsynslös mot sig och andra i sina satsningar. (med i Truppen förra hösten)

Utöver dessa har vi såklart våra två färska A-landslagsspelare Hanna Fogelström och Johanna Bundsen som båda var med i truppen förra året och även deltog i vårt fina juniorlag förra året.

Två dundertalanger, men de känner ni ju redan till!

Slutligen vill jag passa på att hälsa Spårvägen, domare och vår härliga publik välkomna på söndag till en kanonmatch, fullt av kämpaglöd och finessrik handboll.

Magnus Johansson

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..