Senaste nytt inför imorgon!

Våra gäster från Rumänien har deltagit i Champions League sju gånger och siktar nu mot att vara med i slutspelsfasen (F16). De har nya intressanta spelare och en helt ny coach: Zvonko Sundovski förutom att han är tränare i Constanta så leder han även det makedoniska landslaget.

Constanta anlände Göteborg sent i måndags och har sedan dess haft två träningar och kommer att träna i Scandinavium på torsdag förmiddag.

Constanta har inlett sin säsong med två vinster i ligan,
Dinamo Bucuresti 32-20 (15-9) och Transilvania Cluj 31-17 (18-8)

IK Sävehof

”nu börjar det, äntligen”

Magnus ”Bagarn” Johansson är riktigt laddad när vi pratar med honom nu på morgonen. Alla i laget tycker att det skall bli roligt och spännande att äntligen börja med Champions League. Det är inte många lag som får chansen att spela mot ett så bra motstånd som vi får göra i årets gruppspel. Men vi kommer att spela vårt spel och arbeta med det som är vårt sätt att spela.

”Constanta är ett mycket bra lag och spelade i många stunder ut Tatran Presov i sin kvalgrupp. De spelar ett klassiskt balkanspel med 3-2-1 försvar och är väldigt fysiska. Men vi har mött den typen av spel tidigare under försäsongen och även till viss del i början av elitserien så det kommer inte som någon överraskning”

Alla spelare är med i laguppställningen, men Robert Johansson kommer inte att spela. Vi har sålt ganska bra med biljetter och hoppas att alla Göteborgare tar chansen att heja fram sitt lag mot vinst i morgondagens möte.

Fler nyheter

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..