Seger i Lund mot H43

Herrarna tog ikväll sin sjunde seger, bortamatchen mot H43 slutade 30-26 (12-16).

H43 visade stort hjärta och spelade ett bra anfallsspel i första halvlek. Zoran Roganovic visade att han är en av Elitseriens absolut bästa spelare. Dessutom hade Sävehofs skytte väldigt svårt att få hål på Espen Christensen i de blåas kasse.

Underläge med 4 mål i halvtid och det såg allt annat än bra ut för Sävehof. Men en bra inledning av andra halvlek gör att matchen blir jämn efter 12 minuter. När det blev oavgjort visade Sävehof tyngd och H43s energi tog slut. Avgörande för matchen blev Eric Forssells inhopp i hela andra halvlek och Tobias Albrechtsons 4 raka mål från högernio position. Dessutom så spelade Forsberg upp sig betydligt i andra halvlek och anfallsspelet med Fritzon och Jonathan Stenbäcken skördade stora framgångar.

Nu väntar ett mycket hett derby mot Alingsås HK på torsdag, varmt välkomna till ”årets” match i Partillebohallen kl. 19.30.

Målskyttar: Jonathan Stenbäcken 6 (3), Erik Fritzon 6, Robert Johansson 5, Tobias Albrechtson 4, Johan Jakobsson 3, Tobias Johansson 2, Niclas Barud 2, Michael Apelgren 1, Emil Berggren 1.

Text: Martin Gunnérus

Med 38–28 som slutresultat säkrade IK Sävehof andra segern i..

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..