SEBASTIAN SPANTE FÖRLÄNGER!

Sebastian Spante förlänger med ytterligare två år!

Sebastian Spante gör sin 4:e säsong i Sävehofs A-lag och har nu skrivet ett nytt 2 årsavtal för säsongerna 2022 – 2023 och 2023 – 2024.– Det känns fantastiskt kul och jag ser fram emot de kommande åren då jag är övertygad om att både jag som spelare som laget kommer ta ytterligare steg framåt. Att återigen få spela med William Andersson Moberg, som jag känt hela mitt liv och som kommer tillbaka till oss ser jag också fram emot, säger Sebastian Spante.

–  Sebastian är en viktig kulturbärare för oss som har visat att hans dedikation till sporten gett fina resultat.  Han står för mycket det som är vår identitet i och med att han är en egen produkt som gått hela vägen från B-ungdom till framgångsrikt spel i Europa och en mängd vunna SM-guld, säger Michael Apelgren, herrtränare

#sävehof #gulsvartmagi