16-9_Bakgrund-guld-SEBBE-LAMNAR-2

SEBASTIAN KARLSSON LÄMNAR SÄVEHOF EFTER SÄSONGEN!

Sebastian Karlsson lämnar Sävehof efter säsongen!

Efter att ha spelat i Sävehof i princip i hela sitt liv och varit bofast i A-laget i 10 säsonger har Sebastian fått möjligheten att spela utomlands.

Vår lagkapten Sebastian är ett föredöme såväl på plan som utanför, har under de senaste 10 säsongerna, i Handbollsligan spelat 333 matcher (7:e plats genom tiderna) och gjort 996 mål (6:e plats genom tiderna).

– 18 år går inte att sammanfatta i en kommentar men jag vill verkligen skicka ett otroligt stort tack till alla som jag har fått dela denna resa med. Det är en ära för mig att ha fått representera Sävehof i alla åldrar, alla dessa år och de sista två åren ha fått vara lagkapten för herrlaget. Jag kunde inte vara stoltare och gladare över det jag har fått uppleva med klubben i mitt hjärta och jag hoppas att det har synts på plan att jag alltid gett allt för laget där ute. Återigen, ett stort tack till alla så går vi för ännu ett till SM-guld, säger Sebastian Karlsson.

– Efter alla sina år i klubben varav 10 säsonger i A-laget har Sebbe verkligen blivit en av våra klubbikoner. Vi kommer sakna allt det han gjort för klubben. Inte bara på planen med sitt målsinne och sin ledarskapsförmåga men även utanför planen genom att vara en exceptionell ambassadör för vår klubb. Sebbe är den stora förebilden för alla våra ungdomar. Så det är med glädje vi kommer att se han spela ute i Europa. Men nu skall vi njuta av hans snabbhet längst ut på kanten i några månader till. Vi önskar Sebbe lycka till på sitt nya äventyr, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

 

 

 

KONTAKT

 

Sebastian Karlsson

0736-35 61 24

sebbypercy@gmail.com

 

Elitansvarig

Jonathan Stenbäcken

0761-10 23 99

jonathan@savehof.se

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..