170105_kombo_skara_randers_640

SÄVEHOF VS SKARA

Torsdag 5 jan 18:00
Köp biljetter >>>

Januari blir riktigt matchintensiv för Sävehof. Med start i dag skall åtta matcher genomföras fram till den 29 januari – sex av dem på hemmaplan.
– Det är förstås en utmaning med så tätt mellan matcherna, men vi gillar att spela, säger tränaren Henrik Signell.
Matchen mot Skara ska Sävehof såklart vinna. I alla fall om man ser till mötet lagen emellan förra veckan. Då vann Sävehof med 40-20.
– Den matchen genomförde vi på ett bra sätt. Vi hade rätt fokus hela tiden, och det kommer inte se annorlunda ut taktiskt den här gången. För oss är det viktigt att se möjligheterna att få en bra start på året, säger Henrik Signell.
Senast vilades ett par spelare, däribland Loui Sand och Jamina Roberts, men i returmötet är det ingen som behöver spara på krafterna. Laget har varit spelledigt en vecka, så nu handlar det om att kliva in i allvaret igen.
– Vi ska fortsätta jobba med samma saker som vi gjort under mellandagarna. Vi vill ha med oss en bra känsla in i den här perioden, och det är enklare om man går för fullt än om man sparar på krafterna, säger Henrik Signell.
Efter hemmamötet med Skara blir det träning och ny match i Partille Arena på söndag igen. När danska Randers står för motståndet i EHF cupen 15:00

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..