161019_johanna_bundsen

SÄVEHOF VS OLDENBURG

EHF Cup
IK Sävehof vs VfL Oldenburg
Söndag 29 jan 15:00 Partille Arena
Biljett >>>

Det är fortsatt en bra känsla i laget hos Sävehofs damer. Men det är samtidigt en ödmjuk inställning inför returmatchen mot Oldenburg i EHF-cupen. Tränaren Henrik Signell vet vad han kommer att påpeka för spelarna inför avkast.

  • Oldenburg trycker på så fort de har chansen, springer gärna i kontringar och har snabba avkast. Där måste vi vara beredda, säger han.

Från Sävehofs sida har man inget emot att matchbilden från förra veckans möte i Tyskland upprepas.

  • Vi spelade med offensivt försvar under långa stunder med bra resultat i den matchen. Jag tror att Oldenburg kommer vara mer vaksamma på den saken nu, säger han.

Känslan i laget är i alla fall uppåt. Andra halvleken mot VästeråsIrsta i onsdags är något att ta med sig in i den här matchen, även om det nu är en annan typ av motstånd.

  • Vi har gjort tre bra matcher på slutet och VästeråsIrsta är ett bra lag. Vi gjorde många bra saker redan i första halvlek mot dem men fick inte full utdelning. När vi gjorde det ännu bättre i andra halvlek såg det riktigt bra ut, fortsätter Henrik Signell.

Mot Oldenburg saknas fortfarande ett par tongivande spelare i Sävehofs uppställning, däribland Loui Sand och Julia Eriksson.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..