170921_robert_wedberg_640

SÄVEHOF VS GUIF IKVÄLL 19:00

Sävehof vs GUIF
8 december 19:00 i Partille Arena

Köp biljett >>>

Sävehof övertygade stort mot RIK i senaste matchen, men glädjen över den segern betyder inte att det finns en övertygelse om att formen är på topp.
– Det var årets topprestation, vi var bra rakt igenom, säger tränaren Robert Wedberg och tillägger snabbt:
– Lika dåliga som vi var i matchen innan mot Helsingborg, lika bra var vi mot RIK. Vi har en ojämnhet att jobba med. Ingenting kommer av sig självt, utan vi måste slita för varje framgång.
Efter matcher mot Helsingborg blev det en del gruppdiskussioner, och att döma av insatsen mot RIK var det nyttigt snack. Förhoppningsvis kan laget ta med sig den bra känslan till i första hand matchen mot Guif men även till kamper längre fram.
– Vi har en tuff december med många matcher och vet att vi inte får något gratis utan måste göra jobbet varje gång. Vi har största respekt för Guif, förlorade mot dem i början av säsongen och hade jobbigt mot dem förra säsongen också, säger Robert Wedberg.
Han ser Guif som ett bra och samspelt lag och vidhåller att det är fight som gäller om det ska bli utdelning i Partille Arena. I Sävehofs trupp saknas fortfarande Johan Jakobsson.

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..