190826_granollers_640

SÄVEHOF PÅ TRÄNINGSLÄGER

Sävehofs herr- och damlag lämnade i lördags Göteborg för en veckas uppladdning i Barcelona. Båda lagen skall vässa formen inför seriepremiären och höstens tuffa spelschema med både spel i ligorna och Champions League.Under veckan kommer lagen spela två träningsmatcher var och de första matcherna spelades på måndagskvällen.

Granollers vs Sävehof 23-21 (d)
Det märktes att det är tidigt på säsongen. Matchen präglades av tekniska fel, utvisningar och kan sammanfattas med att det är inte någon match vi kommer att ta med oss i bagaget hem, säger Emil Berggren. Det fanns dock en del ljuspunkter. Wilma Kroon-Andersson storspelade i första halvlek, Elin Karlsson och blivande EM-kvalspelaren Johanna Forsberg var riktigt bra och Linnea Pettersson har behållit sin position som försvarsgeneral och är mäktig hela matchen. Nya tag och revansch på onsdag.

Målskyttar: Johanna Forsberg 6, Emma Ekenman-Fernis 4, Trine Mortensen 2, Hanna Örtorp 2, Nina Dano 2, Ellie Nilsson-Åström 2, Amelia Lundbäck 1, Elin Karlsson 1, Linnea Pettersson 1.

Granollers vs Sävehof 24-30 (h)
Herrarna inleder sin match med hög intensitet och bra fokus, efter tio minuter har Sävehof en ledning med 9-4 och spelet flyter på bra. Granollers kämpar sig in i matchen och i paus är det helt jämt. Andra halvlek börjar som den första och Sävehof återtar ledningen och har 23-21 efter en kvart. Dock tar energin slut i den tropiska hettan och Granollers kan gå ikapp och förbi. Ny match ikväll.

Målskyttar: Christoffer Brännberger 5, William Bogojevic 5, Gustaf Wedberg 4, Gzim Salihi 4, Stefan Sunajko 2, Jonas Larholm 1, Vetle Eck Aga 1, Emil Berlin 1, Adam Blanche 1.

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..