AVTAL_STADIUM

SÄVEHOF OCH STADIUM ÖVERENS OM NYTT HUVUDPARTNERAVTAL!

Samarbetet mellan IK Sävehof och Stadium inleddes redan inför säsongen 1999 och efter över tjugo år av gemensamma framgångar både på och utanför planen har man kommit överens om ett fortsatt samarbete. Det nya avtalet, som sträcker sig till 2026, betyder att Stadium fortsätter som officiell sportbutik och branschexklusiv partner till hela IK Sävehof.

-Stadium har kommit att bli en naturlig del av Sävehoffamiljen, en oerhört viktig del av verksamheten och för att vi på ett framgångsrikt vis ska kunna förse alla ungdomsspelare med material och utrustning. Vi är oerhört glada över att Stadium blir en viktig del av vår verksamhet även i framtiden, säger Stefan Albrechtson, Klubbdirektör.

Samarbetet med Stadium är speciellt och essentiell partner för IK Sävehof. Stadium är leverantör av all utrustning från matchtröjor och träningskläder till klister för alla våra 2 000 spelare och ledare.   Ett väl fungerande samarbete från beställning till leverans är kolossalt viktigt och på dessa punkter är Stadium utan tvekan branschledande.

– Utöver sina framgångsrika elitlag på både dam och herr så driver IK Sävehof en fantastisk barn- och ungdomsverksamhet på med en tydlig värdegrund, vilket vi på Stadium tycker är otroligt viktigt. IK Sävehof är en organisation och klubb med stort hjärta och hårt arbete, precis som vi och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete tillsammans med IK Sävehof, säger Daniel Johansson, Sponsorship manager på Stadium.

-Att Stadium väljer att fortsätta sitt samarbete med oss och även utökar sin insats visar att vi är en attraktiv rättighet och en uppskattad samarbetspartner. Vi har under en lång tid arbetat med att vässa vår verksamhet och att kunna erbjuda våra partners möjligheter, rättigheter och upplevelser som är marknadsledande inom svensk idrott. Stadium är utan tvekan ledande inom sin bransch och vi strävar efter att vara det inom vår, säger Stefan Albrechtson

#sävehof #gulsvartmagi #stadium

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..