Sävehof och Rustan skiljs åt

IK Sävehof och Rustan Lundbäck meddelar idag att årets säsong blir den sista, vi har nyligen i samråd kommit överens om att detta blir Rustans sista säsong som herrtränare.

Meddelandet kan uppfattas som tidigt, men Rustan har haft inskrivet i sitt kontrakt med Sävehof att innan den 1 november få besked från klubben om hur vi tänker inför nästkommande säsong.

I och med detta har bägge parter gott om tid att planera för framtiden, samt att tränare, spelare och förening tidigt vet vad som gäller. Nu vet alla hur förutsättningarna ser ut och kan arbeta igenom årets säsong på ett professionellt sätt.

Rustan är en av Sveriges mest erfarna tränare och gör i år sin nionde säsong som herrtränare, innan det tränade han Sävehofs damlag under fem säsonger. Efter debutsäsongen har han fört Sävehof till minst andra plats i grundserien sju säsonger i rad. Dessutom toppas detta med två SM-guld 2004 och 2005 samt ytterligare ett antal finaler. Vi får heller ej glömma alla de fina resultat som gjorts ute i de olika europacuperna.

Text: Jerry Hallbäck
Foto: Bildbyrån

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..