180629_grupp_b_640

SÄVEHOF I GRUPP B

SÄVEHOF I GRUPP B

IK Sävehof lottades mot Rostov-Don (RUS), Kobenhavn Handball (DEN) och Brest Bretagne Handball (FRA)

Hösten kommer bli extra rolig i Partille Arena när vi även kan välkomna hem lite gamla Sävehofspelare. Jenny Alm och Johanna Bundsen i Köpenhamn och Filippa Idéhn och Bella Gulldén i Brest Bretagne.

– En av de svåraste grupperna vi kunde fått. Brest var det klart svåraste laget från seedningsgrupp 4. Det blir kul att åka till Köpenhamn och för mig som tränare blir det till min gamla hemmaplan. En kul utmaning som vi ser fram emot. Vi ska försöka vinna alla matcher på hemmaplan, det kommer bli grymt svårt men vi har en fantastisk Partille Arena, säger Rasmus Overby.

– Skräckblandad förtjusning är första känslan. Det är väldigt duktiga handbollslag vi ställs emot. Rostov spelade Final-4 förra säsongen, Köpenhamn är regerande danska mästare och Brest har satsat ordentligt till kommande säsong.
Roligt att matcha sig mot gamla Sävehofare, på så vis hoppas jag att vi fyller Partille Arena. Sportsligt är det en tuff grupp och det blir något att bita i. En roligt utmaning som jag vet att hela laget ser fram emot och de kommer göra allt för att utmana dessa klubbar, säger Hanna Fogelström.

Nu blir det handbollsfest i Partille!

Fler nyheter

OS I PARIS MED SÄVEHOF 25 juli till 11 augusti..

 Hårt jobb lönar sig. Emma Andersson, Ida Landberg och Tindra..

Förlängningar! Thea Blomst, Elin Ernelind och Amanda Källström har förlängt..

Madeleine Rehnberg skriver nytt kontrakt! Madde kom från IF Helton..