Sävehof Handball Camp 2010, dag 3

Nu börjar det märkas att deltagarna har varit igång några dagar, en del lite stela och trötta, men fortfarande på ett härligt glatt humör.

Förmiddagen inleddes med ett fartfyllt pass med Magnus ”Bagarn” Johansson och Thomas ”Foppa” Forsberg, Bagarn höll i försvarsträningen och Foppa grillade målvakterna med teknik/taktik. Sen på slutet av träningen syddes försvarsspelet och målvaktsspelet ihop och det blev ett grymt samarbete.

Parallellt med detta pass, körde Michaela Bergström och Eric Schefvert vidare med MAQ träningen, nu börjar många av övningarna sitta ordentligt, skall bli spännande att se hur det ser ut i slutet på veckan.

På eftermiddagen körde Isabelle ”Bella” Gulldén och Jonathan ”Johnny” Stenbäcken genombrott och anfallsspel med deltagarna, en hel del tekniska passningsövningar bjöd Bella på och Johnny visade hur genombrotten kan se ut. Ett härligt pass där många fick med sig flera tips.

Kvällspasset handlade denna dag om frågestund, hur blir man en elitspelare? eller hur tränar elitspelare? Bella och Foppa höll i frågestunden och deltagarna hade många tankar och idéer.

Sov gott önskar Sävehof Handball Camp

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..