Sävehof goes Häcken

Igår var det lite annorlunda träning som stod på schemat. Träningen var förlagd till Gothia Park Academy ute på Hisingen. Våra handbollare drillades i fotbollens sköna konst i en och en halv timme av Peter Gerhardsson och Pontus Ekblom.

Ett mycket lyckligt gäng fick äntligen testa ”Barca” kvadraten och spela bollen på rätt fot efter att ha vänt upp och scannat av planen. Efter taktikträning och passningsträning så var det nu dags för match mellan de olika lagen.

Det taktiskt överlägsna laget som vann med hela 12 – 10 (gladfotboll?) var Daniel Bergquist, Victor Röxner, Michael Apelgren, Tobias Albrechtson, Victor Ottosson, Victor Fridén, Pontus Axell, Anton Blickhammar och Jesper Nielsen. De förlorande laget som alla var eniga om att Häcken inte hade Adidas bollar (som de är vana vid) var Emil Berggren, Thomas Forsberg, Robert Johansson, Robert Månsson, Gabriel de Santis, Joel Forsberg, Tobias Johansson, Eric Forssell Schefvert och Peter Johannesson.

Mycket garv och dråpliga situationer gjorde det här till en oförglömlig träning. Ett stort tack till BK Häcken och speciellt till radarparet Peter och Pontus samt Leif Johansson för fotarbetet!

Text & foto: Mikael Franzén

Fler nyheter

Med 38–28 som slutresultat säkrade IK Sävehof andra segern i..

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..