Så minns damlaget Gunnar

Gurre Quirre!

Det är med stor sorg och saknad vi idag, på dagen som skulle varit din 79-årsdag tillsammans sätter oss ner och minns tiden du varit med oss – och minnena du gett. Ditt engagemang kring vårt lag och din stöttning och uppskattning som du visat är ovärderlig, och något som vi i damlaget är väldigt tacksamma för och alltid kommer bära med oss.

Din brutala ärlighet har väl knappast någon gått miste om. Det fanns gånger då du 40 minuter innan matchstart kunde gå förbi motståndarlagets bänk och högt och tydligt informera dom om att ”idag kommer ni förlora med 10”. Sen kom du alltid stapplandes till oss, skrattande och berättade vad du gjort.

Eller då du satt på vår bänk i Partille Cup och med 5 minuter kvar utav matchen och skrek till motståndarlaget att det var kört! Visst, detta kanske inte uppskattades av alla, och många blev nog chockade – men för oss i damlaget var detta bara en del av vardagen.

Din givmildhet, du ville alltid bjuda med dig på något, ingen i damlaget kommer kunna äta hummersoppa eller kyckling och potatissallad utan att tänka på dig. Julgranar, äpplen, räksallad, ja hade du något över så ville du alltid bjuda med dig.

Alla gånger du kom i din Sävehofkeps till våran träning bara för att säga ”Ni är så jävla bra tjejer”. Du satt där på bänken och tittade på våran träning, man såg att du trivdes där. Vi kommer aldrig glömma ditt karaktäristiska skratt, det smittade av sig och vi har skrattat åt det många gånger tillsammans.

Dina historier du gärna delade med dig av, vare sig man ville eller inte så fick man höra om vad du och Bebben Johansson har gjort tillsammans, fester du har arrangerat, resor och andra äventyr du varit ute på.

Alla tjejer i laget har sitt eget minne av dig, sin egen berättelse att berätta.

Ja du Gunnar, du gillade verkligen oss och du gjorde så mycket för oss och vi hoppas att du förstod att vi uppskattade allt du gjorde. Det är när man en dag som denna tänker igenom allt vad du gjort som man önskar att vi visat mer uppskattning till dig. Men vi vet att det bästa du visste var när vi vann och spelade bra handboll. Det ska vi försöka fortsätta att göra. Så du, var du nu än är, kan säga ”Ni är så jävla bra tjejer”.

gunnar2Gunnar på besök i Jamina Roberts kök
gunnar1Tårta som Gunnar köpte till ”Cissi” Grubbström när hon var duktig i landslaget.

IK SÄVEHOFS DAMLAG

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..