Robban om landslagsuttagningen

Grattis Robban till uttagningen till EM-kvalet mot Turkiet.
– Tack!

Är du överraskad?
– Det måste jag säga. Rasmus Wremer blev pappa i veckan, det var ju först och främst Fredrik Petersen och Wremer som jag konkurrerade med. Jag hade dock mina aningar när jag fick reda på att Wremer hade blivit pappa.

Sporrar uttagningen dig att satsa ännu hårdare i framtiden?
– Det är klart att det är en motivationsfaktor. Jag har för tillfället några som är bättre än mig, men i framtiden hoppas jag att jag kommer att fortsätta att konkurrera om en plats. Nu känns det jättekul att få känna på det.

Det måste väl vara skönt att ”Falle” och ”Johnny” är med?
– Självklart är det kul att de är med, men jag känner även Petersen, Ask och Ernstsson för att nämna några från våran tid i U-landslaget.

Hur ser veckan ut fram till matchstart?
– Just nu befinner vi oss på Bosön och gör en hel del fystester. Imorgon kväll åker vi hem och tidigt lördag morgon bär det av till Turkiet.

Då önskar jag dig ett stort lycka till!
– Tack så mycket!

Martin Gunnérus

Fler nyheter

VÄLKOMMEN MAGNUS! Magnus Persson är en rutinerad högernia och ansluter..

Danskt motstånd väntade för IK Sävehof i den första hemmamatchen..

GRUPPFINAL I EUROPEAN LEAGUE TISDAG 20 februari 18.45 IK Sävehof..