180919_rasmus_overby_640

RASMUS OM SKÖVDEMATCHEN IKVÄLL

Sävehof vs Skövde
19:45 i Partille Arena

se 2 betala för 1

Köp biljett >>>

Efter åtta omgångar har Sävehof ”bara” 50-procentig utdelning på hemmaplan. Skuru och Höör har snuvat svenska mästarna på poängen i Partille Arena, och det är därför naturligt att tränaren Rasmus Overby pratar om noggrannhet inför mötet med Skövde.
– Det är klart att vi tar seriöst på uppgiften och har respekt för Skövde. De har visat på slutet att de har ett bra lag och vi måste se till att bland annat stoppa deras skytte, säger han och utvecklar:

– Samtidigt måste vi fortsätta jobba med de saker vi redan påbörjat. Vi ska tro på oss själva och fortsätta utvecklingen framåt. Vi gjorde en bra match i helgen mot Rostov-Don och även om det inte räckte till seger finns det saker därifrån som vi ska ta med oss till matchen mot Skövde.

Rasmus Overby tänker bland annat på tempot, och vill samtidigt att spelarna ska ha fingertoppskänsla för att veta när spelet behöver lugnas ned.
– Det är kul att spela match, och både spelarna och jag själv ser fram emot att få möta Skövde, fortsätter Rasmus.

I truppen finns en del skador. Förutom korsbandsskadade Joanna Lindvall-Haggren vilar Elin Hallagård, Ebba Lundstedt, Ella Frykmer och Christina Elm.
– Det är många skador men vi lägger inte fokus på det, utan jobbar hårt med det spelarmaterial som finns tillgängligt för spel. Vi har många duktiga spelare, säger Rasmus Overby.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..