STELLAHUSELIUS_1920

RASMUS OCH STELLA INFÖR KVÄLLENS MATCH MOT LUGI HF!

NYHETSBREV

Sävehof damer möter Lugi HF!

LUGI som på tisdagen presenterade Bella Gulldén som nyförvärv inför nästa säsong gästar oss i arenan ikväll. Lugi ligger på 7:e plats i tabellen med 17 poäng och har precis som Sävehof spelat 15 omgångar (28 poäng) innan kvällens drabbning.

PLATS: Partille Arena

TID: Onsdag 23/2 19.00 

Kom och stötta våra damer!

AFTERWORK I PARTILLE ARENA!

Fredagen den 25 februari är det dags för en helkväll i Partille Arena. Vi erbjuder ordinarie fredags AW på John Scott´s, en rafflande handbollsmatch, toppmatch i Elitserien i Bowling och det professionella livebandet Tre Drag på scen.

Tillsammans skapar detta en helkväll i arenan där vi åter träffas, umgås och njuter av underhållning såväl på planen, på banorna som dansande till magisk musik.

Hålltider:

16.00 – 18.00  Ordinarie Afterwork

18.00              Sävehofs Partnerbar öppnar

19.00 –  20.30  Sävehof (H) – IF Hallby

20.30 – 22.30 Team Pergamon – IS Göta (toppmatch)

22.30              Tre Drag på scen

VÄLKOMNA!

 

RASMUS OVERBY

Förlusten borta mot Krim Mercator i söndags betyder att det inte blir mer spel i Champions League den här säsongen. Hur skulle du sammanfatta er prestation i Europaspelet?

– En väldig fin resa och stora upplevelser. Vi har presterat på en otrolig hög nivå och ska vara stolta över vi hade playoff att spela inför sista matchen. 

Ni har spelat mot några av världens bästa lag i stort sett varje vecka. Vad tror du att de erfarenheterna kan betyda för er under resterande del av säsongen?

– Vi kan ta med oss mycket erfarenhet från dessa matcher, och vara stolta över de upplevelser vi fick. Att spela mot de bästa spelarna och tränararna i världen är båda utmanande och otrolig lärorikt för båda spelare och tränare. 

Vi har varit bra på att spela 2 matcher i veckan, men nu ska det också bli skönt att få fokusera på Sverige och vinna grundserien och SM guldet till våren. 

Nu ställs ni mot Lugi i Partille Arena på onsdag. Hur ska ni agera för att försöka säkra två poäng mot dem?

– Lugi är en prestigematch med mycket känsla. Vi har mött dem en gång tidigare och där hade vi full kontroll och ikväll måste vi prestera på en otrolig hög nivå för att vinna matchen. 

Vi kommer möta en av seriens bästa spelare att spela 7–6 (Emma Navne), henne måste vi ligga tätt på. Vi måste få till försvar och målvaktsspelet för att kunna utmana dem. 

Vi är laddade och tror det blir en rolig upplevelse såväl för spelare/tränare som publik. 

 

STELLA HUSELIUS

Född: 22 juli 2004

Position i laget: Vänster 6

Moderklubb: Tyresö Handboll

Debut i A-laget: 2021

Mötet med Krim Mercator blev den sista Champions League-matchen för säsongen. Vad har varit höjdpunkten i Europaspelet enligt dig?

– Höjdpunkten för mig i Champions League har varit att få möta några utav de bästa spelarna i världen. Men även att få åka med på resorna och spela på bortaplan. Det är väldigt mäktigt att få stå tillsammans med laget när introt spelas. Jag fick rysningar varje gång!

 Vi har tidigare pratat om hur du brukar sätta upp mål. Hade du några sådana kopplade till Champions League-spelet och nådde du i sådana fall upp till dem?

– Jag hade inga specifika mål. Jag tänkte bara att om jag skulle få chansen skulle jag bara in och köra.

Ikväll spelar ni hemmamatch mot Lugi. Hur går dina tankar inför den matchen?

–  Det blir en rolig och fartfylld match. Förra gången vi mötte Lugi spelade vi väldigt bra. Så jag hoppas att vi spelar på samma sätt och tar 2poäng.

#sävehof #gulsvartmagi #she

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..