23_viktor_ottosson_1920

PROFIL OTTOSSON

Viktor Ottosson

Ålder: 27 år.

Roll i Sävehof: Vänstersexa i A-laget.

Feber ena dagen och en tandinfektion som spökade den andra… Viktor Ottosson har missat de senaste två matcherna, och känner sig oerhört spelsugen när det nu stundar kamp mot Skövde.

– Jag mådde egentligen inte dåligt, men man ska inte träna och spela med infektion i kroppen. Fast att gå hemma och dra utan att känna sig riktigt sjuk är inget vidare, säger han.

Positionen på vänster-6 är bemannad med väl kvalificerat manskap i Sävehof. Henrik Johansson har varit framgångsrik och gjort nio mål under Viktor Ottossons frånvaro.

– ”Henke” har gjorde det jäkligt bra, men jag är redo om jag får chansen och det är säkert ”Henke” också, fortsätter Viktor Ottosson.

Han lyfter fram just det faktum att Sävehofs trupp är bred, och att det mycket väl kan vara en framgångsfaktor i sluttampen av seriespelet.

– Vi har ganska många etablerade spelare borta, men gör ändå bra matcher. Det tyder väl på bredd i klubben och att vi har killar som tar för sig, säger han.

Viktor uppger att han för egen del har mer att ge:

– Det har gått sisådär om jag ser på säsongen som helhet. Jag har missat för mycket och känslan är att prestationen inte varit riktigt bra.  Jag kräver mer av mig än vad jag har presterat, säger han.

Just det faktum känns ju bra inför ett kommande slutspel – att Viktor kan mer.

– Men sakta i backarna. Fortsätter vi som vi spelat de senaste matcherna kan det nog finnas många som inte vill möta oss, men vi är inte i slutspel ännu. Vi tar en match i taget. Det är viktiga poäng på spel varenda gång, säger Viktor Ottosson.

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..