Peter Möller kvar som assisterande coach.

Peter har varit spelare, styrelseledamot, ungdomsledare i Sävehof och sedan förra säsongen assisterande tränare i A-laget. Peter har två SM-guld med klubben från 2004 och 2005.

 – Peter har varit med länge i klubben och är en Sävehofare ut i fingerspetsarna. Han kan klubben från alla positioner och stärker A-laget ytterligare med sin kunskap. En go gubbe som vi är glada för att ha i föreningen, säger klubbdirektör Stefan ”Abbe” Albrechtson

 – Peter ger trygghet och stabilitet i laget. Han har stor erfarenhet av både inhemsk och internationell handboll som spelare och ledare. En viktig person att ha med i framtidens Sävehof. Vi är glada att vi får ha kvar Peter minst en säsong till. Anders Eliasson, Sportchef.

 – Detta är bland det roligaste jag någonsin gjort. Gruppen är grym och viljan att vinna är enorm. Det var ingen tvekan när jag fick frågan om att fortsätta assistera Magnus. Det är en ära för mig att få ge tillbaka av min erfarenhet till handbollen och framförallt till Sävehof som gett mig så mycket under alla år i klubben, Peter Möller om framtiden i Sävehof.