Peter förlänger med 3 år!

IK Sävehof behåller målsättningen att vara ett topplag i Elitserien samtidigt som klubben fortsätter den internationella cup-traditionen. En av Elitseriens bästa målvakter har bestämt sig för att spika igen målet i Sävehof för ytterligare tre år.

 Peter kom till klubben 2009 som ungdomsspelare och fick under några år stå lite bakom Thomas ”Foppa” Forsberg. När Thomas slutade efter förra årets säsong, visade Peter att han var mogen för uppgiften. Ett briljant målvaktspel och en stark vinnarskalle har gjort Peter till en av Elitseriens bästa målvakter.

 – Klubben är väldigt nöjd över att Peter valt att skriva på för ytterligare tre år. Det gör att vi kan fortsätta vår resa mot Partille Arena med ett starkt lag både i serien och internationellt. Att förfoga över två riktigt bra målvakter skapar självklart en trygghet för vårt unga och heta lag, säger Sportchefen Anders Eliasson.

 – Det är verkligen skitskoj att få fortsätta tillhöra laget ytterligare tre år. Jag är jättenöjd med klubben, träningen, matcherna och målsättningen, det skall bli roligt att bygga vidare på det vi har påbörjat. Jag är mån om att få vara hemma ett tag till och jag har verkligen inte bråttom. Även om det går bra nu så är det långt kvar på säsongen och dessutom är jag väldigt ung, målvakter är ju som bäst runt 30, så det gäller att fortsätta jobba hårt. Jag är som resten av laget, laddad för vårsäsongen. Det skall bli riktigt kul, allt från en glad Peter Johannesson.

 

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..