180910_patrik_brandt_640

PATRIK BRANDT NY ORDFÖRANDE

Patrik bor i Partille med utsikt över Partille Arena, sommarstuga på Knarrholmen. Är 49 år och gift med Malin. Har en 10 årig son, Linus.

”Spelat tennis hela mitt liv. Tränarutbildad av Svenska Tennisförbundet och har en Fil Kand från USA i Sports Training. Spelade på hög nivå och rankades som högst nr 12 i USA på College rankingen. Stort intresse av mental träning och idrotts psykologi. Stort och brett idrotts intresse- speciellt bollsporter. Planerade en framtid inom tennis som promotor och tränare.

Blev entreprenör av en slump och driver sedan 20 år ISAB.

ISAB omsatte senaste räkenskaps året ca 155 M med en mycket fin vinstmarginal. ISAB är partner till Sävehof. I mitt Investmentbolag ingår ca 20 andra innehav. Ett av bolagen öppnar kontor i New York , USA senare i år. Satsar mycket på ny teknik och yngre entreprenörer. Innehar 3 stycken patent. Har även ingenjörs bakgrund.

Som person är jag lyhörd men extremt målfokuserad. Får stor tillfredsställelse av att se människor växa och utvecklas. Jag är mycket prestigelös. Bra på att tänka utanför boxen. Gör mitt bästa för att bidra till ett bättre samhälle genom att skapa sunda företag med bra arbetsmiljö. Arbetar med Göteborgs Kommun för att få ut nyanlända i arbetslivet. Aktiv  föreläsare på skolor och universitet. Blev oerhört smickrad och glad över att bli tillfrågad att leda en sådan fantastisk förening som IK Sävehof. Det tog inte lång tid att acceptera detta hedersuppdrag och tillsammans med övriga kommer vi ta klubben till nästa nivå, säger Patrik Brandt”

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..