210216_anders_linn_640

PAR ÄR KVAR I SÄVEHOF

Anders Forsell Schefvert och Linn Andersson fortsätter sina karriärer i klubben som varit dem närmast hjärtat sedan 8-års åldern. Linn har gått från handbollsskolan via Sävehofs akademi och NIU på Partille Gymnasium till A-laget. Anders har nästan följt samma väg förutom gymnasieutbildningen. Två unga talanger som klubben är glada att få behålla ytterligare ett år. Att de även är ett par utanför planen är ju extra roligt att få skriva om direkt efter alla hjärtans dag.

– Jättekul att vi får fortsätta jobba med Anders och Linn. Anders har gjort nästan hela sin handbollsresa med oss här i Sävehof och Linn startade i vår handbollsskola. Båda visar en fin inställning och har stor vilja att bli bättre på handboll, varje dag och på varje träning. Sen vet man ju sen länge att man måste ha en Forsell Schefvert i klubben (bröderna Eric och Olle har spelat i Sävehof), säger Emil Berggren.

 – Bra och skönt att kunna förlänga med Sävehof där jag trivs så bra. Det har varit ett konstigt år med pandemin som ställt till det för alla. Skönt att fått träna och vara med i A-laget. Nu vill jag ta ytterligare ett steg och etablera mig på riktigt i laget nästa säsong, säger Linn Andersson.

 – Roligt att vara kvar i Sävehof. Jag trivs jättebra och ser fram emot nästa säsong. Året som gått har utvecklat mig mycket och jag har blivit starkare både mentalt och fysiskt. Speltiden har inte blivit så stor men det får man köpa när man har silver Jonte framför sig, säger Anders Forsell-Schefvert och skrattar.

Nr: 24
Namn: Anders Forsell-Schefvert
Född: 15 mars 2001
Bostadsort: Göteborg
Födelsestad: Uddevalla
Position: 9M
Längd: 190 cm
Vikt: 92 kg
Hand: Höger
Elitsäsonger: 2
Till Sävehof: 2008
Debut: 2018
Moderklubb: GF Kroppskultur
Klubbar: IK Sävehof
Landskamper/mål: 0/0
Nationella meriter: USM-guld

Nr: 23
Namn: Linn Andersson
Född: 8 augusti 2001
Bostadsort: Göteborg
Födelsestad: Göteborg
Position: V6
Längd: 169 cm
Vikt: 72 kg
Hand: Höger
Elitsäsonger: 2
Till Sävehof: Egen produkt
Debut: 2020
Moderklubb: IK Sävehof
Klubbar: IK Sävehof
Landskamper: 0A, 0U
Nationella meriter: USM-guld, USM-brons,

Fler nyheter

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..