OSCAR SÄVINGER FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT!

Oscar Sävinger förlänger till 2026!

Oscar Sävinger, handbollsfostrad i Sävehof är en stor målvakt med bra räckvidd och höga ambitioner har skrivet nytt treårsavtal till och med 2025–26.

– Jag är verkligen stolt och taggad att få fortsätta min resa i klubben. Här finns alla möjligheter för mig att utvecklas och ta nästa kliv i min karriär. Jag tycker att jag det senaste halvåret har växt både som person och målvakt, och jag ser fram emot att få fortsätta göra det tillsammans med detta goa, unga och ambitiösa lag, säger Oscar Sävinger

– Vi är mycket glada att Oscar väljer att skriva ett långt avtal med oss. Vi tror väldigt mycket på Oscar som också är en egen produkt. Det känns extra bra att våra egna talanger vill stanna hos oss under en längre tid. Han visar att han tror på oss och att vår miljö ger honom chansen att bli den toppmålvakt han har potential att bli, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

– Kul och viktigt att Oscar att vill fortsätta jobba med oss över längre tid. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik målvakt. Han står för mycket av det vi vill vara. Via vår ungdomsverksamhet kan man ta sig från bollskola till A-lag,säger Michael Apelgren, herrtränare.

Fler nyheter

OS I PARIS MED SÄVEHOF 25 juli till 11 augusti..

 Hårt jobb lönar sig. Emma Andersson, Ida Landberg och Tindra..

Förlängningar! Thea Blomst, Elin Ernelind och Amanda Källström har förlängt..

Madeleine Rehnberg skriver nytt kontrakt! Madde kom från IF Helton..