Olle Forsell-Schefvert förlänger sitt kontrakt med 2 år.

Olle har varit i klubben sedan 2007 när han som 14-åring kom med familjen från Uddevalla. Han började i A-laget 2011, och efter lite sporadiska inhopp i början blev det mer speltid i höstas. Ser man Olle spela funderar man på om han helt saknar nerver eftersom hans spelstil bygger på full satsning och genombrott i alla lägen. Det smäller lika mycket på som runt honom. Olle består av lika mycket energi som entusiasm och en vinnarskalle som få kan konkurrera med. Han ger alltid allt för laget och klubben är glad över att ge publiken chansen att få fortsätta njuta av Olle Forsell-Schefverts spel i Partillebohallen.

– Olle har enorm kapacitet och kommer att vara en av lagets kuggar när vi snart flyttar till Partille Arena. Klubben är mycket nöjd med att få fortsätta utveckla Olle till en stor spelare, säger Anders Eliasson – Sportchef i IK Sävehof

– För mig fanns egentligen inget alternativ, det är i Sävehof jag känner att jag får bästa möjligheten att utvecklas. Kul att få mer speltid och även mer anfallsspel mot tidigare, man blir ju säkrare i läget ju mer man spelar och jag funderar inte så mycket längre i anfall utan det är bara att kötta på. Sen är det lite jobbigt sätt att spela på när man är nästan två meter så det blir lite pansarvagn framåt, men det gör ju ont även hos motståndarna, säger Olle och skrattar gott.

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..