16-9_Bakgrund-gul-Olivia-Mellegard-forlangning

OLIVIA MELLEGÅRD FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT MED SÄVEHOF!

Olivia spelar ett år till i Sävehof!

Olivia Mellegård kom första gången till Sävehof 2015 och återvände i höstas, men på grund av skada har hon varit borta fram tills nu. Efter att i söndags gjort comeback har hon nu förlängt sitt avtal och kommer spela för klubben även nästa säsong.

Olivia har gjort 67 landskamper i A-landslaget (142 mål). Hon har blivit svensk mästare med Sävehof tre gånger och senast i förra veckan cupmästare. Efter en säsong kantad av skador är hon nu åter i laget och ser fram emot det kommande slutspelet.

-Sävehof är min förening.  Det jobbet som ledarna har gjort i år med truppen är bara en början. Därför har jag förlängt ytterligare en säsong Jag ser otroligt mycket fram emot slutspelet och givetvis nästa säsong, säger Oliva Mellegård

– Olivia är en av Sveriges bästa handbollsspelare så självklart är jag väldigt glad att få fortsätta jobba med henne. Hon har under den här säsongen målmedvetet rehabat sin skada och hon har nu, äntligen kunnat gå igång med matchspel. Jag ser fram emot att se vad hon kommer kunna tillföra på handbollsplanen framöver, säger Jesper Östlund, damtränare

– Det var viktigt för oss att Olivia förlängde. Hon är en spelare som håller hög internationell klass i både anfall och försvar samt att hon kan spela på många positioner, vilket ökar vår bredd i laget. Olivia är en spelare som vet vad som krävs för att prestera på den yttersta nivån. Hennes tränings vilja och erfarenhet hoppas vi kommer att smitta av sig på de övriga i laget, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

 

KONTAKT

 

Olivia Mellegård

0701-49 50 30

oliviamellegard@gmail.com

 

Damtränare

Jesper Östlund

0766-34 49 19

jesper@savehof.se

 

Elitansvarig

Jonathan Stenbäcken

0761-10 23 99

jonathan@savehof.se

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..