OLIVIA MELLEGÅRD KVAR NÄSTA SÄSONG

Sävehofs nuvarande landslagsspelare Olivia Mellegård stannar kvar i Sävehof ytterligare en säsong. Olivia hoppas även på att Sävehof får en direktplats till nästa års Champions League. De klubbar som går direkt in turneringen meddelas i slutet av juni (http://www.eurohandball.com/article/30915)

Just nu förbereder sig Olivia för att spela SEOUL Cup i Sydkorea 16-20 juni. Därefter börjar den stenhårda uppladdningen inför nästa säsong i SHE som försvarande svenska mästare. Sävehof har elva guld på de tretton senaste säsongerna (två silver) och Olivia stod för 25 mål och 11 assist i årets slutspel och blev även lagets bästa spelare om man räknar till en MEP på 17,81 (Mest värdefull spelare)

– Det har varit tre bra och väldigt roliga år, så det ska bli intressant att fortsätta spela i Sävehof ytterligare ett år, säger Olivia Mellegård.

– En fantastiskt duktig handbollsspelare med höga ambitioner. Hon kommer att ta fortsatta kliv och driva Sävehof framåt. Känns väldigt bra att hon är kvar i klubben ett år till, säger Hanna Fogelström.

– Olivia är en av Sveriges bästa spelare, som kan spela på alla platser och ger alltid allt, sådana spelare vill man ha hos sig. Jag är glad att se Olivia i Sävehofs tröja även nästa säsong, säger Anders Eliasson.