Felicia Granat_Hemsida_nyhetsbrev

NYHETBREV – CHAMPIONS LEAGUE!

CHAMPIONS LEAGUE!

SÖNDAG 18 februari
16.00 IK Sävehof – Debrecen (Ungern) (D)

  • Tjejernas sista Champions League match för säsongen.

OBS! Endast motorvägssidan öppen

 

KÖP BILJETTER SNABBT OCH ENKELT 

 https://savehof.ebiljett.nu/

 

 

Felicia Granat inför Champions League!

Född: 2004
Position i laget: Försvarschef
Moderklubb: IK Sävehof
Debut i A-laget: 2023

 

Under säsongen har Felicia Granat etablerat sig som en pålitlig kugge i IK Sävehofs defensiv. Som trea i försvaret står hon upp på ett bra sätt oavsett om det har varit match i Handbollsligan eller mot någon av Europas giganter. På söndag väntar en sista Champions League-utmaning för den här säsongen när Debrecen står för motståndet i Partille Arena.

Hur går tankarna kring er prestation i onsdags mot Skara?

– Jag och hela laget är nog eniga om att vi inte är nöjda. Det kändes som att det var lite dålig attityd i första halvlek och att vi inte höll oss till våra avtal. Det var inte riktigt någonting som stämde, kändes det som. Vi hade en liten period i den andra halvleken där det kändes som att energin kom fram igen, men som helhet hade vi det väldigt svårt.

För tillfället är det väldigt lite som skiljer i tabelltoppen i Handbollsligan. Hur ser du på det läget inför avslutningen av serien?

– Det är bara att ta en match i taget och försöka vinna den, då tror jag att det kan bli bra till slut.

Om du för ett ögonblick zoomar ut och ser på säsongen som helhet och hur förtroendet för dig har ökat, kan du beskriva hur du upplever det?

– Det är väldigt kul att få det förtroendet och att få speltid. Det känns väldigt bra och tryggt att ha (Johanna) Bundsen, Annie (Linder) och Line (Bergfeldt) bakom sig i mål som ger tips på både träningarna och matcherna. Även att ha Thea (Blomst) och Stina (Wiksfors) bredvid sig känns väldigt bra. Det är jättekul och jag känner själv att jag utvecklas jättemycket.

Det har blivit mycket spel i defensiven för dig den här säsongen. Vad kan du säga om din offensiv som vi inte har fått se så mycket av ännu?

– Just nu är den väl inte alls där jag vill att den ska vara. Jag känner att det verkligen är något jag vill utveckla och där jag vill få mer tid att både träna och spela. Jag skulle säga att jag är en stark genombrottsspelare och jag hoppas få tid att träna lite mer på det nu när det blir lite färre matcher.

Fler nyheter

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..