190408_kristian_berndtsson_640

NYGAMMAL JUNIORTRÄNARE

Kristian Berndtsson har ansvarat för Damjuniorerna/S-Hof de senaste säsongerna och kommer till nästa säsong ta över ansvaret för Herrjuniorer och S-Hof i division 1 (Farmarlaget)

– När frågan kom om jag var intresserad av att ta över S-Hof herr behövde jag inte fundera speciellt länge. Efter två mycket lärorika- och fantastiskt roliga år som ansvarig för S-Hof dam, ser jag med stor tillförsikt fram emot att få fortsätta jobba med utveckling av våra ungdomar. De kommande årens juniorkullar kryllar av talanger och extra roligt är att flertalet av dem varit med sedan Sävehofs handbollsskola. Att fått möjligheten att få vara en del i deras fortsatta utveckling och förberedelse inför seniortiden känns som ett privilegium som jag inte vill missa, säger Kristian Berndtsson.

– Kristian är en engagerad och driven tränare. Han började i ungdomsleden, tränat våra Damjuniorer i två säsonger och går nu vidare till våra Herrjuniorer. Det är viktigt att få kontinuitet och med Kristian är jag säker på att vi kommer fortsätta få fram egna spelare till vårt herrlag. Det ska bli spännande att följa utvecklingen hos honom och spelarna, säger Hanna Fogelström.

Fler nyheter

VÄLKOMMEN HEM ELIN! Elin Karlsson startade sin karriär i handbollsskolan..

Segern var inom räckhåll, men i slutändan fick IK Sävehof..

FELIX MÖLLER TILL AALBORG! Felix Möller är handbollsfostrad i Sävehof..

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..