150821_profilguide_470

NYA PROFILGUIDEN ÄR HÄR – BONUS TILL ALLA

Årets profilguide i samarbete med stadium är här. Alla kläder I samarbete med Stadium och Adidas har vi tagit fram ett komplett Sävehofsortiment med kläder och tillbehör för just ditt handbollsutövande. Vi uppmanar alla medlemmar att klä sig i rätt färger i alla officiella sammanhang som träning, match och representation.

Även denna säsongen har vi möjlighet med Stadium där alla medlemmar, anhöriga och supporters kan stödja Sävehofs ungdomsverksamhet genom att skaffa ett eget medlemskap. Mer information finner du här i guiden samt i Stadiumbutikerna.

Stöd Sävehof – bonus till alla.

Nu finns det en fantastisk möjlighet för den som vill stödja Sävehof. När man handlar på Stadium så får Sävehof 3% bonus på alla inköp som föreningens medlemmar med familj, släkt, vänner, supporters och nätverk gör. Det bästa av allt är att du som privatperson behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. För att kunna stödja Sävehof så behöver man vara Stadium member. Därefter behöver man registrera sig på www.stadium.se/teamsales. Är man redan medlem på Stadium så är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra sina val. Är man inte medlem på Stadium så blir man det i en Stadiumbutik eller på www.stadium.se och följer sedan instruktionen.

Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt. De köpen man gjort de närmaste 14 dagarna innan registrering är automatiskt bonusgrundande. För samtliga fördelar och fullständiga medlemsvillkor, se www.stadium.se. För mera information, kontakta Team Sales.

Fler nyheter

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..