16-9_VINCENT SUNDGREN

NY UNGDOMSKONSULENT!

Vincent Sundgren blir ny ungdomskonsulent!

Vincent började i Sävehof som sjuåring handbollsskolan med jämnåriga kompisar födda 1996 och avslutade karriären som handbollsspelare sista junioråret. På meritlistan finns bl a USM-silver och USM-brons.

Vincent är ett välbekant ansikte för de allra flesta i klubben och med båda sina föräldrar Angela Sundgren och Henrik Signell är det inte konstigt.

Redan som 12-åring började Vincent att hjälpa mamma Angela, som varit skol- och inkvarteringschef Partille Cup i 20-års tid, med allt som hör till. De senaste sex åren har han arbetat som områdeschef under turneringen. Han har även arbetat med golvläggning såväl för Sävehofs Europacupmatcher som för svenska landslaget.

-Jag har alltid jobbat mycket med människor och älskar det. Och så brinner jag för rörelse och hälsa, glädje och goda relationer samt den positiva utvecklingen av ungdomar som jag anser att Sävehof bidrar till varje individ, säger Vincent Sundgren.

-Att nu Vincent ansluter till oss känns fantastiskt. Här finns ett starkt DNA knutet till Sävehof sedan barnsben och att han nu vill ta ett ansvar för våra ungdomar visar på ett engagemang och kontinuitet, säger Stefan Albrechtson, klubbdirektör.

#sävehof #gulsvartmagi

Fler nyheter

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..