190624_gronsakshuset_640

NY HOFLEVERANTÖR

Grönsakshuset – ny Hofleverantör till Svenska Mästarna

Grönsakshuset i Norden AB är ett rikstäckande och snabbt växande företag med ambition att bli Sveriges mest kompletta och kvalitetsledande leverantör av frukt & grönt. Liknande ambitioner har IK Sävehof – Världens största handbollsklubb. Grönsakshuset och IK Sävehof har nyligen tecknat ett 2-årsavtal som innebär att Grönsakshuset blir en av klubbens Hofleverantörer (huvudpartner) och kommer kommande säsonger att bl.a synas på både dam- och herrlagets matchdräkter.

Håkan Larsson, VD, Grönsakshuset

– Vi blir större och större i både Göteborgsområdet och övriga landet. Tillsammans med IK Sävehof hoppas vi på fortsatta gemensamma framgångar och det ska bli roligt att synas tillsammans med dubbla svenska mästare.

Mats Janson, marknadschef, IK Sävehof

– Vi har fört dialog med Grönsakshuset under en tid och det känns oerhört roligt att vi nu fått till ett större samarbete som förhoppningsvis kommer att vara under en lång tid framåt.

Om Grönsakshuset

Grönsakshuset jobbar rikstäckande med lager och kontor på ett 10-tal orter och förser dagligen våra kunder med råvaror, vi är idag lyckligt lottade som får äran att dagligen jobba med några av Sveriges bästa krögare och kockar. Grönsakshuset är fortfarande ett familjeföretag, och med passion, erfarenhet och duktiga medarbetare vill vi vara med och utveckla, utbilda och engagera hela Sverige till att äta mer grönt.

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..