Nu har säsongen startat…

…och vi börjar vår resa inför säsongen 2009/2010 uppe på Idre Fjäll.

Imorse 06.45 samlades vi vid Partillebohallen med både damlag och herrlag, en lång bussfärd mot Idre väntade. Efter lunchstopp i Torsby och fortsatt resa till Sälen, tog det hela tvärstopp, laddningslampan lös och det ena systemet efter det andra slutade fungera och vi var utan ström i bussen. Urlastning av all packning och byte av buss, ca 2 timmar försenade och tio timmars bussfärd senare var vi så äntligen på plats och kunde njuta av middagen. Men att vänta och vara tålmodig är också något att träna på.

Lägrets första pass skall gå av stapeln senare under kvällen, löpning och fotboll under 1,5 timme, sen kvällsmat och rätt i säng, trötta efter en lång dag. Nu är vi igång på allvar och en härlig vecka med mycket löpning och gemensamma aktiviteter väntar.

Hela damtruppen utom Linnea (jobb) och Jamina, Maria, Hanna och Johanna (landlagsuppdrag) är på plats, på herrsidan är alla med, men även där saknas några pga landslagsuppdrag, nämligen Johnny, Tobbe och Jesper.

PS. Fotbollen var en underbar match i blött gräs och lera, många vurpur och mycket gapskratt, löpningen var bara början på en tuff och hård vecka. DS.

Mer info kommer under veckan.

Jerry Hallbäck

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..