16-9_NTEX

NTEX UTÖKAR SITT PARTNERSKAP!

Glada och tacksamma!

NTEX utökar sitt partnerskap. Samarbetet fokuserar på att stödja och bidra till Sävehofs sociala hållbarhetsarbete och innebär engagemang i klubbens satsning till bland annat parahandboll, samt övriga ungdomsverksamheter samt elitlagen.

Samarbetet inleddes för nästan 2 år sedan. Inför kommande säsong utökar NTEX sitt partnerskap i egenskap av social hållbarhetspartner. Partnerskapet innebär bl.a. att NTEX stöttar Sävehof med resurser till resor och cuper, främst för parahandbollen.

-För oss är det viktigt att bidra till en bred verksamhet där det tränar lika många tjejer som killar och alla ges möjlighet att delta efter sina egna möjligheter. Det är vårt sätt att bidra till att barn- och unga inkluderas, integreras och inspireras till rörelse och gemenskap. Därför känns det här samarbetet helt rätt för oss, säger Thomas Ström VD NTEX.   

-Sävehof jobbar med tre huvudområden inom CSR: hälsa/rörelse och utbildning, inkludering och integration. NTEX stöd betyder jättemycket, dessutom inspirerar det andra företag att stötta våra sociala hållbarhetsprojekt, säger Anette Tingets, CSR-ansvarig, IK Sävehof.

#sävehof #gulsvartmagi #viställerupp #ntex

Fler nyheter

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..