16-9_Bakgrund-svart-Nina-Koppang-Forlagning

NINA KOPPANG FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT!

Nina Koppang förlänger med 2 år!

Nina kom till IK Sävehof 2018 och gjorde sin A-lags debut 2020. Hon har gjort över 150 mål i damligan och även blivit belönad med A-landslagsplats, har förlängt sitt kontrakt t.o.m. säsongen 2024/2025

– Jag har valt att skriva nytt kontrakt med Sävehof för jag tycker det är en klubb som har höga ambitioner på alla plan. Jag trivs väldigt bra i klubben och gillar den mentaliteten som finns här. Att jag utvecklas i den miljö som jag befinner mig i nu med laget och våra tränare. Jag är övertygad om att vi som lag inte har nått vår högstanivå än och det ska bli spännande att vara med på resan kommande säsonger. Kort och gott är jag stolt över att förlänga min tid i gulsvart, säger Nina Koppang

-Vi är såklart väldigt glada att få fortsätta arbeta med, i våra ögon damligans bästa höger 9: a. Hon är målmedveten och har höga ambitioner med sin handboll, vilket gör att hon utvecklas i spelet varje vecka som går. Vi är stolta att en spelare som Nina ser Sävehof som en bra miljö för sin fortsatta utveckling, säger Jesper Östlund, damtränare

– Jag känner stolthet att ännu en spelare från vår egen akademi först tagit steget till A-laget, vidare till en landslagsplats och nu stannar i ytterligare två år. Det är ett bevis på att vår förening utvecklar spelare och att spelare vill fortsätta att utvecklas här. Nina är ett gott exempel på det säger, Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

 

 

Fler nyheter

Spante förlänger! Sebastian Spante som gör sin 6:e säsong i..

Redan tidigt i tisdagens European League-match mot REBI Balonmano Cuenca..

FYRA RAKA SEGRAR I EUROPEAN LEAGUE! Tisdagen 28 november 18.45 IK..

Knappt tjugo minuter in i fredagskvällens möte med IF Hallby..