NINA DANO LÄMNAR

Nina kom till Sävehof 2018 och har under tiden i klubben vunnit SM-guld och spelat för svenska handbollslandslaget senast i EM i december. Nu har tiden kommit för Nina att testa sin lycka utanför Partille och Sävehof önskar henne stort lycka till i framtiden.

– Jag har haft tre jättebra år i Sävehof. Det har varit en miljö där jag både växt som person och handbollsspelare. Men framförallt har jag fått träffa massa fina människor och skapat många minnen, jag för alltid kommer bära med mig. Tiden känns däremot rätt att ta nästa steg och testa ett nytt äventyr. Dock ska jag givetvis avsluta denna säsong på bästa sätt, säger Nina Dano.

– Nina kom från Torslanda och visade ganska omgående att hon kunde bidra till vårt damlag. Inte minst så var hon väldigt delaktig i att vinna guldet säsongen 18/19.  Vi önskar Nina stort lycka till vidare i karriären, säger Emil Berggren.