Niklas Kraft från IFK Ystad ny spelare i herrlaget.

Sävehof satsar framåt med en ung målvaktsuppställning. När Thomas Forsberg slutar vaktas målet av Peter Johannesson och nya Niklas Kraft. Niklas har skrivit kontrakt med IK Sävehof som gäller på 2 år.

Niklas är ansedd som en av de mest talangfulla unga målvakterna i landet och har trots sin ungdom både ett JSM-guld och EM-silver på juniorsidan med sig i bagaget till Sävehof.

Niklas studerar sista året på naturvetenskaplig linje i Malmö och flyttlasset går till Partille efter studenten i juni. Niklas planerar att studera vidare på Handels i Göteborg.

Sävehof visar med värvningen att laget bygger starkt för framtiden och nya Partille Arena, samtidigt som målsättningen att etablera sig i Europa ligger fast.

– Det skall bli fantastiskt roligt att spela för Sävehof. Väldigt roligt att klubben vågar satsa på två unga målvakter. Jag känner flera spelare sen tidigare och har spelat med både Viktor Rhodin och David Florander. Det är både smickrande och inspirerande att få chansen att spela i ett av Sveriges bästa lag och jag skall verkligen visa att jag hör hemma i Sävehof. Jag har alltid haft som motto att man alltid skall göra sitt bästa och det går oftast bra, Säger Niklas.

 – Vi är glada över att Niklas väljer att komma till oss i Sävehof. Han passar fint in i vår framtidsplan, när det gäller att satsa på unga målinriktade och träningsvilliga killar som på sikt ska flytta fram våra positioner, säger Magnus ”Bagarn” Johansson.

Fler nyheter

Det är tufft att vara Sävehofare! Vi med gulsvart blod..

IK Sävehof säkrade andra raka segern mot Önnereds HK när..

IK Sävehof ordnade 1–0 i finalserien mot Ystads IF när..

Med 27–21 som slutresultat tog IK Sävehof hem den första..