Micke_nyhetsbrev-2022-2023

MICKE INFÖR DERBYT MOT ÖNNERED!

GÖTEBORGSDERBY!

Söndag 6/11 klockan 16.30 i Partille Arena.

IK SÄVEHOF – ÖNNERED HK (H)

Seger mot Malmö i måndags och storseger mot Lugi igår. Nu på söndag väntar det storsatsande och tufft spelande Önnered som motståndare.

Bröderna Möller dominerade matchen mot Lugi. Simon i målet hade över 50% räddningar           (22 räddningar) och lillebror Felix satte 7 mål från linjen.

Så ta chansen och kom och se vårt unga lag.

Tillsammans fyller vi Partille Arena och hejar fram våra herrar.

KÖP BILJETTER SNABBT OCH ENKELT 

På webben sparar du pengar, 40 kronor billigare än vid matchstart. Välj din egen plats, du, slipper stå i kö och kan komma när det passar dig. Gör rätt, köp förköp!

 https://savehof.ebiljett.nu/

 

MICHAEL APELGREN

Segern mot Lugi HF igår är lagd till handlingarna. Snabbt har fokuset istället förflyttats mot söndagens derby i Partille Arena mot Önnereds HK där IK Sävehofs huvudtränare, Michael Apelgren, förväntar sig en tuff utmaning i det som vid vinst skulle innebära femte tvåpoängaren i följd.

I går kom veckans andra seger när Lugi HF besegrades med 29–20. Det var dessutom fjärde vinsten i rad. Vad säger det om lagets form?

– Nu har vi fått någon kanonmatch här och även haft några tajta där vi lyckats få det att vippa över till vår favör. Jag är jätteglad över segrarna, dem tror jag att vi kommer behöva. Vi har en väldigt tuff november framför oss där det kommer vara lite av ett Europacup-tempo på matchandet. Jag tror att det kommer fortsätta svaja lite som det har gjort i säsongsinledningen och då får man försöka leta efter svar.

Vad har du för tankar inför söndagens derby mot Önnereds HK?

– Som alltid är derbymatcherna väldigt svåra. Önnered har någonting på gång nu och kommer vara väldigt bökiga. De har börjat säsongen väldigt bra och det kommer bli jättetufft, vi kommer behöva göra en kanonmatch. De flesta matcherna i den här serien är ju väldigt jämna, så man blir väldigt överraskad när det är sådana matcher som det var i torsdags.

Tror du att erfarenheten från fjolåret med många matcher i Europa, ATG Svenska Cupen och Handbollsligan är något som kan gynna laget nu när det återigen blir mycket matcher?

– För oss är det inget konstigt med tajt matchande och det kan till och med vara så att vi blir bättre med den rytmen. Det är inget problem för oss, men det är klart att vi hellre hade haft fler spelare tillgängliga än som det är nu med två mittnior och två högernior borta.

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..