16-9_Pontus-Brolin-SMFinal4

MICHAEL INFÖR KVÄLLENS MATCH!

Lördag 27/5

18.10 SÄVEHOF – KRISTIANSTAD (H)
Seger i match 1, uddamålsförlust efter två förlängningar i match 2 och förlust efter förlängning i match 3. Kristianstad leder med 2 – 1 i matcher i finalspelet.
16:00Förfest på John Scott’s uteservering.
Gratis Bowling och Shuffleboard med gul Sävehof/Supportertröja – ingen tidsbokning.
Enklare materbjudande.
Musikunderhållning. 

FOLKFEST VÄNTAR. NU HJÄLPS VI ÅT ATT FYLLA PARTILLE ARENA OCH STÖTTA HERRARNA TILL EN SEGER!

KÖP BILJETTER SNABBT OCH ENKELT 

 https://savehof.ebiljett.nu/

MICHAEL APELGREn

På lördag handlar det om att få till en vinst för att på så sätt förlänga säsongen och ordna en femte och avgörande SM-final mot IFK Kristianstad. Michael Apelgren hoppas att Partille Arena kommer att koka!

Vad tycker du om torsdagens match där det blev förlust med 31–33 efter förlängning?

– Jag är jättestolt över hur vi stod fram. Såklart är det tungt att förlora två förlängningar på fyra dagar, men det här är inte slut än. Man får heller inte glömma bort vilka det är som vi möter, de har ett namnkunnigt lag med erfarna spelare och vi lyckades pressa dem trots att vi hade ett par nyckelspelare borta.

Oscar Sävinger klev in mellan stolparna istället för skadade Simon Möller. Vad säger du om hans prestation?

– Han visade att han är en målvakt som är up and coming. Vi ska inte ha för höga förväntningar i de här matcherna, men jag tycker att han gjorde en jättefin match!

På lördag är det match igen. Finns det nya taktiska trick att plocka fram då?

– Ja, det finns det säkert alltid. I sådana fall handlar det om smågrejer. Lagen känner varandra så pass bra nu, så det är nog inget som kommer toköverraska.

Två gånger i rad har matchen gått till förlängning. Blir det att man analyserar just den delen lite närmare inför fortsättningen?

– I förlängningen blir det egentligen bara att man spelar vidare, så man gör saker precis som i en vanlig match. Det är dock en fysisk påfrestning för både oss och dem. Det är också väldigt spännande, får man säga.

Oavsett om det blir vinst eller förlust på lördag så är det säsongens sista match i Partille Arena för er. Har du något budskap till supportrarna inför matchen?

– Man kan prata om taktiska grejer, men om vi fixar en riktigt bra hemmaplan på lördag så kan det göra skillnaden. I torsdags hade Kristianstad 5 000 och det var proppfullt på läktarna. Vi kommer behöva en kokande arena för att kunna rubba dem

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..