5_viktor_rhodin_profil-470x220

MATCHENS PROFIL – 5 VIKTOR RHODIN

Den som följer handboll har såklart koll på att det är tufft att spela mittsexa. Viktor Rhodin har inte bara motståndare att brottas med, det är en kamp internt i laget också. 100-kilosmannen Atli Ingolfsson är inte så lätt att flytta på…

– Den som är bäst är också den som ska starta matcherna, så är det, säger Viktor Rhodin.

Han är glad att tvåveckorsuppehållet är över och att det blir kamp om poäng igen.

– Vi vill visa att det inte är en tillfällighet att vi tagit många poäng och samtidigt vill vi visa att vi är bättre än mot Alingsås senast, säger Viktor inför matchen mot Ricoh.

Starten ja… den kan man i alla fall inte klaga på. Men hur ska man förklara fyra segrar på de fem första matcherna? Vi skickade förstås frågan till matchens profil:

– Jag är inte överraskad men det är klart att man höjer på ögonbrynen lite. Det är svårt att sätta ord på det. Men vi är lite mer samspelta nu. Vi hade också en lång försäsong och jag tror att vi var bättre förberedda när Elitserien startade den här hösten än vad vi var för ett år sedan. Det tycker jag har visat sig i matcherna också, för vi har varit starka långt in i matcherna, säger han.

Viktor Rhodin har Bjurslätts IF som moderklubb men börjar känna sig hemma i Sävehof också. Han kom till klubben 2011.

– Framför allt är det en väldigt stor klubb och den sköts på rätt sätt. Allting fungerar hela tiden och jag tror att det beror på att det finns en känsla för att man måste arbeta hårt, det är ingen som väljer genvägar någonstans. Jag är väldigt nöjd med hur det fungerar i Sävehof.

Fler nyheter

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..

SM-SEMIFINAL 1 FREDAG 19 APRIL 19.00 IK Sävehof – IFK..