16-9_Bakgrund-gul-Marie-Ahlm

MARIE AHLM SLUTAR SOM UNGDOMSANSVARIG – EN TROTJÄNARE GÅR I PENSION!

Marie har varit en del av handbollen i nästan hela sitt liv. Hon har sin ungdomsfostran i HP Warta och spelade där på elitnivå med två SM-silver på meritlistan. I Sävehof började hon med en säsong i damlaget 1986/87 som då vann division 2 för att avancera till division 1, nuvarande Allsvenskan. Därefter fortsatte hon som ungdomsledare för årgångarna 1986–89 med flera USM-guld/medaljer i olika åldrar. År 2007 sökte Sävehof en ekonomiansvarig och här började anställningen som efter ett år övergick till ungdomsansvarig.
Det stora ledarengagemanget började med att Marie och Jonas, Maries man och tillika elitspelare för Vikingarna, tog sig an döttrarna Johanna (f 1987) och Pernilla (f 1989) och 200 tjejer till i samma åldrar. Här kan vi säga att grunden lades till Sävehofs återväxt av egna spelare i damlaget.
Hur många ungdomar som rekryterats av Marie under åren är svårt att beräkna, men över 2 000 ledare har engagerats genom hennes försorg. Ett fantastiskt arbete som är värt att hyllas.
Det har varit 15 fantastiska år, stundtals jobbiga, men allt det roliga har varit magiskt, säger Marie i en enkel sammanfattning.
Under avtackningen berömde Sävehofs klubbdirektör Stefan Albrechtson Marie för utveckling, ansvar, ambition, lojalitet och känslan av att bedöma flick- och pojksektionen på ett likvärdigt sätt.
Alla vi i Sävehof tackar Marie för hennes fantastiska gärning och önskar all lycka i framtiden och så ser vi givetvis fram emot att se henne på läktaren framöver.

#sävehof #gulsvartmagi

Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..