16-9_Bakgrund-gul-Lenny-forlangning

MARCUS LENNERNÄS FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT!

Marcus klar för ytterligare 2 år!

Marcus Lennernäs kom till Sävehof inför säsongen 2021/2022, och är etablerad i A-laget har skrivit kontrakt t.o.m. 2025.


– Att få tillbringa minst 2 år till i den miljö som Sävehof innebär känns väldigt bra. Jag trivs väldigt bra i laget med både spelare och tränare och inspireras varje dag av mina lagkamrater till att bli en bättre handbollsspelare, säger Marcus Lennernäs

 

– Ända sedan Marcus kom till oss har han målmedvetet och tålmodigt tränat hårt för att bli bättre. Resultatet av att alltid träna hårt och inte missa matcher och träningar gör att Marcus utvecklats bra och snabbt. Vilket också resulterar i att han är den höger 9:an som vi har kunnat lita mest på den här säsongen, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

 

– Kul att få fortsätta jobba med Lenny som tar fina steg i sin utveckling hela tiden. En spelare som trots sin unga ålder varit den som spelat absolut mest på H9 för oss den här säsongen och starkt bidragit till vår placering i ligan. Som person är han väldigt härlig att jobba med då han alltid känns ärlig och intresserad av utveckling, säger Michael Apelgren, herrtränare.

 

KONTAKT

 

Marcus Lennernäs

0703-88 06 06

marcuslennernas@hotmail.com

Huvudtränare
Michael Apelgren

0702-42 51 20

michael@savehof.se

 

Elitansvarig

Jonathan Stenbäcken

0761–102399

jonathan@savehof.se

 

Fler nyheter

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..

Arvid Uusvoog skriver A-lagskontrakt och lånas ut till IFK Skövde..

SIMON MÖLLER GÅR VIDARE!   Simon är handbollsfostrad i Sävehof..