Louis Sand förlänger med två år

En liten spelare med stor glans som bjuder publik och motståndare på handbollsgodis i varje match oavsett om det är kontringar eller kantavslut. Med en känslig högerhand och härlig speluppfattning är Louise en profil att njuta av. Louise startade sin handbollskarriär i Kärra HK och kom från Önnered till Sävehof 2012. Tre SM-guld har Louise hunnit med och siktar nu mot sitt fjärde den 24 maj.

 – Roligt att en artist som Louise väljer att vara kvar och utvecklas. Sävehof fortsätter att bygga för framtiden och detta är en viktig pusselbit, säger Anders Eliasson.

 – En viktig spelare som hela tiden tar steg framåt i utvecklingen, Louise blir bara bättre hela tiden. En härlig spelare med mycket energi som sprider glädje i gruppen. Roligt att få behålla en sådan profil, säger Henrik Signell.

 – Jätteroligt! Skönt att vara kvar i Sveriges bästa klubb. Jag har självklart funderat en del men jag har gått på magkänslan, ungefär som vanligt och Sävehof är absolut det bästa alternativet för mig och jag känner att det är här jag kan fortsätta utvecklas. För mig är det väldigt viktigt att vara nära mina vänner och familj. Sen är Sävehof en helt fantastisk klubb att vara med, alla ledare och lagkamrater är bäst! Jag satsar på att bli bättre och då finns det ingen annan klubb jag hellre spelar i, tycker Louise Sand.

 

 

Fler nyheter

VÄLKOMMEN ELIN! Elin Lindblom ny målvakt från VästeråsIrsta spelade på..

Tre raka matcher mot HK Malmö har slutat med tydlig..

SM-KVARTSFINAL 3 TORSDAG 11 APRIL 19.00 IK Sävehof – HK..

Borta mot HK Malmö tog IK Sävehof andra raka segern..