210312_gameday_profil_louise_rundcrantz

LOUISE RUNDCRANTZ LÄMNAR

Louise har spelat i Sävehof sedan handbollsskolan och som så många andra fått en gedigen handbollsutbildning som nu tar henne vidare ut i handbollsvärlden, även om det bara är några mil till den nya klubbadressen. Louise har visat under sin tid i Sävehofs Akademi att hon har massor av handboll, skratt och energi i kroppen som kommer vara guld värt i hennes framtida handbollskarriär, stort lycka till från Sävehof.

 – Jag är så tacksam för allt klubben har gett mig. Sen jag var 9 år har jag spelat i Sävehof och växt både som person och handbollsspelare. Jag har även fått uppleva fantastiska resor, cuper och skapat fina minnen. Jag kommer sakna alla underbara lagkamrater, ledare, supporters och allt runtomkring. Men nu är det dags att testa något annat och jag ser fram emot ett nytt äventyr.

 – Louise har vart en fröjd att få se utvecklas i den gulsvarta tröjan. Hon kommer alltid med ett glatt humör och ger alltid allt både på plan och utanför planen. En grym lagspelare som nu får chansen att bli en större fisk i ett lite mindre vatten. Den chansen är jag helt säker på att hon kommer ta, lycka till Lollo, säger Emil Berggren.

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..